Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε την παράκτια περιοχή των Χανίων - Κρήτη.

 DSC 0182Νοικιάστε σκάφος για όλη την διάρκεια των διακοπών σας (στα Χανιά  και  Λουτρό Σφακιών ) ή για μικρότερο χρονικό διάστημα .

Έχοντας σκάφος στα Χανιά  στο παλιο λιμάνι κάτω από την ταβέρνα <<ΤΑ ΝΕΩΡΙΑ>>  και στο Λουτρό Σφακίων στην ταβέρνα <<ΛΙΜΑΝΙ>>  δίνεται την δυνατότητα στον εαυτό σας να εξερευνήσετε τις δεκάδες παραλίες της περιοχής  που δεν είναι προσβάσιμες με άλλο τρόπο, και γιατί όχι να ανακαλύψετε την ιδιωτική σας παραλία!!!.

Εμείς θα φροντίσουμε να σας περιμένει το σκάφος  στο παλίο λιμάνι των Χανίων  και στο ασφαλές λιμάνι του Λουτρού Σφακίων, μετα απο συνενόηση σας φερνούμε το σκάφος στην χώρα Σφακίων.

Οι βάρκες μας

Διαθέτουμε σκάφη  6 - 8  ατόμων με μηχανές 25 -70  ίππων. Πλήρως εξοπλισμένα, με βοηθητικό κινητήρα 5 ίππων, ψυγείο πάγου, τέντα σκάφους, ομπρέλα παραλίας με βάση,radio cd, και με όλα τα σωστικά μέσα, όπως και ασφαλισμένα έναντι τρίτων. Απλή ασφάλεια.

όλα τα σκάφη είναι διαθέσιμα γία ψάρεμα.

chaniaboat003
Εως 30 hp μηχανη  δεν χρειάζεται άδεια οδήγησης του  σκάφους.
chaniaboat 01 2018
chaniaboat 03 2018
004
 
 
chaniaboat loutro

Υπαρχή δυνατότητα η αναχώρηση του σκάφους  να γίνει από το λιμάνι των Χανιών  και από το λιμάνι του Λουτρού Σφακίων για εξερεύνηση τον πανέμορφων ακτών του νομού.
Μετά από ζήτηση σας μπορούμε να μεταφέρουμε το σκάφος σε όποια περιοχή του νομού Χανίων  επιθυμείτε, με ένα μικρό κόστος μεταφοράς , και με προϋπόθεση η κράτηση να είναι πέραν των δυο ήμερων, μπορείτε επίσης να παραλάβετε εσείς το σκάφος από την έδρα μας  με την προϋπόθεση ότι γνωρίζετε την διαδικασία μεταφοράς  καθέλκυσης και ανέλκυσης.
Επίσης οργανώνονται εξορμήσεις με σκάφη , ημερήσιες και νυχτερινές περιηγήσεις για ψάρεμα.
Ναυλώσετε  σκάφος για όλη την διάρκεια των διακοπών σας η για όσο επιθυμείτε , με προκράτηση μαζί με  δωμάτιο επιτυγχάνοντας μεγάλες εκπτώσεις ελαττώνοντας το κόστος των διακοπών σας. Για  προκράτηση μέσο τηλεφώνου Ελάχιστη προκαταβολή το 50% της άξιας 4 ημέρες πριν την κράτηση η τον  απόπλου  σε αριθμό λογαριασμού.

Παραλίες που σας προτείνουμε να εξερευνήσετε

Σφακια -λουτρο-Αγ.ρουμελι 

  • Μικρές και ήσυχες παραλίες περιβολάκι
  • Παραλία γλυκά νερά
  • Παραλία μάρμαρα
  • Παραλία  ιλιγκας
  • Αγιος Παυλος 
  • Αγια. ρουμελι -σαμαρια 
  • Δωματα 
  • και αλλες...
Technical specifications
003
SPECIAL FOR FISHING
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΦΩΝ 
 
Γάστρα σε σχήμα V
 
Μήκος σκαφους : << λουτρο1 - λουτρο 2 -  χανια 1>>   4,50 Χ1,80 μετρα   εως 6 ατομα 25 hp μηχανη !
 
Μηκος σκαφους: <<χρηστος >>  5,50 Χ2,00 μετρα εως 8 ατομα  75 hp μηχανη χρειαζετε διπλωμα  ταχυπλοου.
 
Μηκος σκαφους : << Νεκ >> 5,60 Χ 2,10 μετρα εως 7 ατομα 60 hp μηχανή  δεν χρείαζετε αδεία ταχυπλόου!!
 
μηκος σκάφους << λουτρο 3 >> 5,60Χ 2,10 μετρα εως 7 άτομα  40 hp μηχανη δεν χρείαζετε άδεια ταχυπλόου!!
 
 

 
Αριθμός επιβατών    6-8 άτομα 
Επιλογες 
 
ολα τα σκάφη εχούν 2 μηχανές !!

002

Τιμές ανά ημέρα 
 μκρά σκάφη
Σκαφος (loutro 1) - (loutro 2) - (chania 1) 4,50 x 1,80 μέτρα 2-6 επιβατες  με κινητήρα 25 ίππων 80 ευρώ 
 
                                                                        μεγάλα σκάφη 
Σκάφος (xristos) 5,50X2,10 μέτρα  2 έως 8 επιβάτες!με 70 hp κινητήρα 140 ευρώ η ημέρα Χρειάζεστε άδεια οδήγησης
 
  Σκάφος (nek) 5,60 X 2,10 μέτρα 2 έως 7 επιβάτες με 60 hp 120 ευρω η ημέρα δεν χρειαζετε  άδεια οδήγησης           
 
   Σκαφος (ΕΛΕΝΗ) 5,60 X 2,10 μέτρα 2 έως 7 επιβάτες 60 hp 120 ευρω  η ημέρα δεν χρειαζετε  άδεια οδήγησης       
 
   Σκαφος (loutro 3 ) 5,60 X 2,10 μέτρα 2 έως 7 επιβάτες 40 hp 120 ευρω η ημέρα δεν χρειαζετε άδεια οδήγησης
 
 
τα καυσιμα ειναι εξτρα
 
 
Εκπτώσεις  στης τιμές για ενοικίαση ανώ των δυο ημερών 
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
1 Το σκάφος προαιρετικά  και  για την ασφάλεια σας επιστρέφεται το αργότερο στις 21:30
2. Απαγορεύεται η χρήση οινοπνεύματος και τοξικών ουσιών
3. Ο μισθωτής παραλαμβάνει τα σωστικά και πυροσβεστικά μέσα, που βρίσκονται στα ντουλάπια  του σκάφους και αναλαμβάνει κάθε ευθύνη από την Λιμενική Αρχή
4. Ο μισθωτής επιβαρύνεται για τα καύσιμα
5. Απαγορεύεται η απομάκρυνση πέρα τον 03 ναυτικών μιλίων από της ακτές
6. Ο μισθωτής ευθύνεται έναντι του εκμισθωτή για οποιαδήποτε υλική ζημιά στο σκάφος και υποχρεούται να κυβερνά αυτοπρόσωπος το σκάφος και αναλαμβάνει όλες της  υποχρεώσεις  για την  διακυβέρνηση σκάφους

 Καιρικές συνθήκες
Η μίσθωση και ο απόπλους του σκάφους πραγματοποιούνται κανονικά, όταν στο σημείο παραλαβής η ένταση των ανέμων δεν ξεπερνά τα 5 μποφόρ με τάση προς εξασθένηση,  και το επιτρέπουν οι λιμενικές αρχές.

 Αναχώρηση
Κατά την άφιξη στο προκαθορισμένο σημείο παραλαβής του σκάφους  θα σας ζητηθεί να υπογράψετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ενοικίαση του σκάφους, καθώς και να τακτοποιηθούν τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες .Κατά την παραλαβή γίνεται λεπτομερής επίδειξη του σκάφους και του εξοπλισμού, ενώ δίνονται προς υπογραφή δήλωση αποδοχής του σκάφους και λίστα του εξοπλισμού που φέρει. Επίσης, γίνεται αναλυτική ενημέρωση για τις διαδικασίες ασφάλειας, και δίνονται πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του σκάφους και του εξοπλισμού του, των εγγράφων/αδειών που σας δίνονται. Το σκάφος παραδίδεται από εμάς  με γεμάτες τις δεξαμενές καυσίμου, για μεγαλύτερη διευκόλυνση της διαδικασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προηγούμενες ενέργειες μπορούν να γίνουν στην έδρα μας οποιαδήποτε προηγούμενη ημέρα κατόπιν αιτήματος του ναυλωτή, με στόχο την επίσπευση του απόπλου την ημέρα της αναχώρησης.

Επιστροφή
Η επιστροφή στο σημείο παράδοσης του σκάφους γίνεται την προκαθορισμένη μέρα και ώρα. Κατά την παράδοση γίνεται έλεγχος της κατάστασης του σκάφους και του εξοπλισμού του.

Το σκάφος παραδίδεται από το ναυλωτή πλήρες καυσίμων. Ο ανεφοδιασμός του σκάφους με καύσιμα αναλαμβάνεται από εμάς και γίνεται στο πλησιέστερο πρατήριο. Το κόστος των καυσίμων βαρύνει αποκλειστικά τον ναυλωτή.